Rijschool 3762Rijschool 3762

Veilig, persoonlijk & betrouwbaar!

Rijschool 3762 is dé rijschool in Soest voor persoonlijke en effectieve rijlessen met een hoge slagingskans! Door de positieve en motiverende instelling maken wij rijlessen uitdagend en creëren we zelfvertrouwen bij elke leerling. Rijles moet je als iets leuks ervaren. Je bereikt er iets mee waar je je levenlang plezier van hebt, je rijbewijs!!

Naast haar baan als accountmanager in de commerciële branche, volgde Joyce de opleiding tot rijinstructrice bij de Verkeersacademie. Na een intensieve stageperiode bij Bruinsma Verkeersopleidingen en Autorijschool Hermans, richtte Joyce Tans-Aangeenbrug Rijschool 3762 in Soest op. Het is haar doel om op een positieve manier mensen met plezier en zelfvertrouwen, snel en veilig hun rijbewijs te laten halen.

Joyce is gecertificeerd RIS-instructeur en geef rijles volgens de RIS-methode. Deze methode brengt helderheid en structuur aan in de lesopbouw. Het is ontwikkeld door het CBR en heeft bewezen dat je met minder rijlessen sneller op het gewenste niveau komt voor het behalen van je rijexamen. Het verhoogt tevens de kans op het in één keer slagen.

Maar bij Rijschool 3762 kun je ook terecht voor:

  • opfrislessen
  • ondersteuning bij je theorie
  • ter voorbereiding op een rijtest
  • snelle online aanschaf van theorielesmateriaal

Daarnaast is het mogelijk om je op elke plek op te halen en af te zetten in de regio waar Rijschool 3762 lesgeeft.

Wij nodigen je graag uit om met Rijschool 3762 kennis te maken. Bel, app of mail ons voor een vrijblijvende proefles. Daarna volgt een intake waarbij we na de eerste les gezamenlijk jouw lesdoelen opstellen. We kijken met plezier uit naar jouw aanmelding!

Tot ziens bij dé leukste rijschool van Soest!

Onze kernwaarden

Kwaliteit lesauto
Omdat wij rijden in een veilige en comfortabele auto heel belangrijk vinden, les je altijd in een rookvrije auto van het merk BMW voorzien van de nieuwste voorzieningen (navigatie, parkeersensoren, start/stop etc.).

Les op maat
Iedere leerling is anders. En dus is geen enkel lesplan hetzelfde. Wij kijken tijdens de intake samen met jou naar welke aanpak het beste bij jou aansluit.

Persoonlijk
Rijden gaat altijd beter als je je op je gemak voelt en plezier hebt in en tijdens het autorijden. Daarvoor is het voor ons heel belangrijk om naast het hoofddoel jou veilig te leren autorijden, je ook zelfvertrouwen en plezier in het rijden mee te geven. Een persoonlijke klik speelt hierbij een grote rol. Is deze er niet dan zullen wij de samenwerking niet forceren, maar je doorverwijzen naar een andere goede rijschool in de regio.

Betrouwbaar
Rijschool 3762 doet wat ze zegt! Facturatie en afspraken verlopen digitaal en voor een compleet aanbod werkt zij samen met diverse goed aangeschreven rijscholen in Soest en omgeving.