Rijschool 3762

Over ons

Na een loopbaan van 19 jaar als secretaresse en accountmanager in de commerciële branche, werd het tijd voor  Joyce uit Soest voor een carrièreswitch, waarbij niet targets maar mensen centraal staan. De combinatie van het helpen van mensen met het bereiken van hun doelen en de passie voor het autorijden, maakte dat Joyce de stap zette naar het oprichten van haar eigen rijschool in Soest. De jarenlange ervaring in het coachen en opleiden van (jonge) mensen zie je terug in haar professionele en laagdrempelige manier van lesgeven. Door de kleinschaligheid kent zij elke leerling en maakt zij per les een persoonlijk lesplan. Iedereen is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Met deze persoonlijke aanpak en het brengen van plezier in het autorijden onderscheidt Rijschool 3762 zich van de grotere rijscholen in Soest en omgeving.

Joyce is gecertificeerd RIS-instructeur en geef les volgens de RIS-methode. Deze methode is ontwikkeld door het CBR en brengt veel structuur en transparantie aan in de lesopbouw. Het is bewezen dat je met deze methode sneller op het gewenste niveau komt voor het behalen van je rijexamen. Het verhoogt tevens de kans op het in één keer slagen.

Ook als je al in het bezit bent van je rijbewijs, maar een tijd niet hebt gereden of omdat je vanwege je leeftijd of omstandigheden een rijtest moet ondergaan, kun je bij Rijschool 3762 terecht. Met haar positieve aanpak lukt het Joyce om mensen soms na een paar lessen alweer het niveau te laten bereiken om veilig achter het stuur te gaan.